MyDietPal tilbyder måltidskasser med sund og varieret mad

måltidskasser

MyDietPal tilbyder måltidskasser med sund og varieret mad til alle, og især til dig, der vil holde vægten. Dette med at holde vægten betyder, at du kan vælge enten at ville tabe dig eller at tage på. Du vælger derfor mellem forskellige middagsretter, og du vælger størrelsen på portionerne. Kalorierne angives.

Sund og varieret kost

MyDietPal er især rettet til enlige eller par, der er interesseret i at gøre noget ved vægten. Vil du gerne spise sundere, men har svært ved at få købt ind og finde tid til tilberedning af maden, så er MyDietPal den rigtige løsning. Her får du sund og varieret kost leveret til døren. Lige til at varme op og sætte på bordet.

Færdiglavet mad klar til opvarmning

Måltidskasserne fra MyDietPal indeholder færdiglavet mad, som blot skal opvarmes. Du kan vælge at bestille blot til dig selv, til dig og din samlever, eller til hele familien. Kuvertprisen falder noget for hver ekstra person, der spiser med, så det bliver relativt lidt billigere at spise flere.

Vælg antal kuverter og dage

Du vælger selv det meste ved bestilling. For det første vælger du antallet af kuverter, altså hvor mange der skal spise med. Samtidig vælger du det antal dage i løbet af en uge, du vil have mad leveret, enten 3, 5 eller 7 dage om ugen. Desuden vælger du, om du vil have frokost eller aftensmad leveret, eller begge dele.

Fravælg eventuelt fisk eller svinekød

Derpå har du mulighed for at fravælge visse ingredienser, for eksempel svinekød eller fisk. Det vigtigste er imidlertid hos MyDietPal, at du vælger portionsstørrelse. Skal du have lille eller stor portion til hvert måltid? Prisen varierer her, så det er billigere at spise små portioner end store, klart nok.

Pointen er, at hvis du har brug for at tabe dig, men ikke finder tid og overskud til at lave madplan, købe ind og derpå stå i køkkenet og tilberede maden, ja så har du her en virkelig god mulighed for at få det hele serveret, både din frokost og din aftensmad. Måltidskassen leveres til døren, og maden skal bare varmes.

Både frokost og aftensmad hos MyDietPal er varme måltider. Du kommer derfor til at spise rigtig lækker og sund mad. Menuen ændres fra uge til uge, så du altid får nye ting på bordet. Hver uge er maden i høj grad varieret, så du får både fisk, kylling og kød samt masser af grøntsager i din kost.

Ny energi og styrke

Konceptet hos MyDietPal retter sig også til dig, der af den ene eller anden grund bør tage på i vægt. En del kunder har for eksempel været gennem sygdom og har brug for en stabil og sund diæt for at tage på i vægt og komme på toppen igen. Hvis du tjekker anmeldelser af MyDietPal, vil du se, at mange kunder fra denne kategori er rigtig glade for måltidskasserne, fordi kunderne har fået energi og styrke tilbage af kosten.

Fornuftig og lækker kost

Der er ingen tvivl om, at maden fra MyDietPal er virkelig lækker, meget sund og altså i høj grad varieret. Måltiderne er ikke super avancerede i forhold til krydderier eller eksotiske opskrifter. På den anden side er det heller ikke specielt dansk mad. Det en en fornuftig blanding af røget laks, marineret kylling, kalvecuvette, tomatsuppe og masser af grøntsager. Fokus ligger på sunde og varierede ingredienser.

Som nævnt kan du vælge at bestille enten frokost, aftensmad eller begge dele. Hvad enten du vil tabe dig eller omvendt tage på i vægt, er det fornuftigt at have både frokost og aftensmad klar til opvarmning. Vil du tabe dig og derfor nøjes med at bestille aftensmad, risikerer du at spise noget usundt i stedet til frokost.

For dig, der har brug for at tage på, så du kan genvinde din styrke og energi, er det oplagt med masser af mad. Men måske er der også en grænse for hvor meget, du faktisk kan spise. Du bør spise så meget som muligt, og derfor skal du nok bestille både frokost og aftensmad til hver dag. Men hvis du bestiller til fem dage om ugen, kan du måske spise rester i weekenden. Maden holder sig fint flere dage i køleskabet.

Tegn abonnement

Prismæssigt er der en fordel i at abonnere på måltidskasserne, i stedet for blot at bestille for en uge ad gangen. Er du abonnent, får du rabat. Du kan altid opsige abonnementet. Hvis du bestiller inden torsdag kl. 12, får du din bestilling enten søndag eller mandag, så du har mad til ugens løb. Du kan eventuelt starte med at bestille en prøvepakke, den indeholder frokost og aftensmad til to dage.

Levering over det meste af Danmark

MyDietPal leverer til Jylland og alle brofaste øer i Danmark. Levering pr. bestilling koster 65 kr. Du kan vælge mellem flere tidspunkter og metoder for levering, især alt efter hvor i Danmark du bor. Tjek det på MyDietPals hjemmeside. Du kan altid komme i kontakt med MyDietPal via telefon eller e-mail.

Relaterede indlæg