Mobilabonnementer der passer til dig

Når du skal vælge abonnement til din mobiltelefon, bliver du nødt til at have tjek på, hvad du egentlig har brug for. Det siger sådan set sig selv, at abonnementet, der passer bedst til dig, er et abonnement, der skal skræddersyes til netop dine behov for mobiltelefoni. Hvad bruger du din mobiltelefon til? På hjemmesiden mobilabonnement.dk, kan du sammenligne de mange udbydere og få gode råd.

Du kan selvfølgelig sige, at det passer dig bedst at få det billigste abonnement til din mobiltelefon. Du vil gerne spare. Fint nok. Men det nytter bare ikke noget, hvis det billigste abonnement slet ikke dækker dine behov. Resultatet vil nemlig nemt blive, at du overskrider abonnementets grænser, og så ender du med at betale for ekstra taletid eller data. Og så betaler du i sidste ende alt for dyrt for din mobiltelefoni.

De bedste mobilabonnementer

Det bedste mobilabonnement til dig er det, der giver dig præcis den taletid og datamængde, du har brug for. Til den laveste pris på markedet. Plus, at abonnementet også gerne skal indeholde tilpas mængde SMS, og at du skal kunne bruge en del af datamængden på rejse i EU. Samtidig skal der ikke være skjulte gebyrer i abonnementet, og du skal helst heller ikke have bindingsperiode. Det hele skal gå op i en højere enhed.

Når du skal vælge mobilabonnement, er det derfor vigtigt, at du så præcist som muligt kender dit forbrug. Hvor meget taler du i telefon pr. måned? Hvor meget data bruger du? Hvor mange SMS-beskeder sender du? Hvor meget bruger du telefonen på rejse i EU?

Pointen er, at det gælder om at vælge det abonnement, der mest præcist passer til netop dig og dine behov. Hvis du vælger et abonnement, der ikke giver dig nok taletid eller datamængde, risikerer du som sagt at skulle betale dyrt for ekstra taletid og supplerende datamængde. Det taber du ved.

Hvis du omvendt betaler for et abonnement, der giver dig fri tale, fri SMS, plus enormt meget data, som du reelt slet ikke bruger, ja så kommer du til at betale for meget for dit abonnement. Fordi du betaler for noget, du ikke har brug for. Altså gælder det om at finde en balance, så abonnementet passer til dig.

Hvis du ved med dig selv, at du taler mange timer i telefon hver måned, ja så er det en god ide at satse på et abonnement med fri taletid. Hvis du omvendt ved, at du faktisk sjældent taler særlig meget i din telefon, kan du tjekke abonnementer med beskeden taletid inkluderet. Når du kender dine behov, kan du meget præcist sammenligne de forskellige mobilpriser, service og så videre.

Det samme gælder for dit forbrug af data. Du hører måske til dem, der reelt bruger mobiltelefonen som en ‘gammeldags’ telefon. Altså, du bruger mobiltelefonen til at føre telefonsamtaler, mens du sjældent er på nettet med telefonen. I dette tilfælde bør du selvfølgelig vælge et abonnement med lille datamængde